مصرف سبزیجات برگدار از بروز آلزایمر و زوال عقل جلوگیری میکند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
محققان دانمارکی دریافتهاند؛ پروبیوتیکها که یکی از باکتریهای طبیعی بدن انسان است، بر عملکرد مغز تاثیرگذار بوده و از ابتلا به افسردگی جلوگیری میکنند.
در روده انسان انواع مختلفی از باکتریها وجود دارند که پروبیوتیک یکی از انواع این باکتریهاست؛ لبنیات و میوهها از منابع اصلی باکتریهای پروبیوتیک هستند.
محققان آمریکایی با بررسی رژیم غذایی ۹۶۰ نفر دریافتند مصرف سبزیجات برگدار از بروز آلزایمر و زوال عقل جلوگیری میکند؛ در این تحقیقات مشخص شده است که افرادی که روزی ۱.۳ وعده سبزیجات مصرف میکردند؛ از بالاترین میزان توانایی عقلی برخوردار بوده و در تستهای هوش و حافظه بهترین عملکرد را داشتند.
تخم مرغ میتواند در رشد عقلی فرزندان تاثیر بسزایی داشته باشد؛ طی تحقیقات به عمل آمده، کودکانی که از ۶ تا ۹ ماهگی روزی یک عدد تخم مرغ مصرف میکردند، در مقایسه با کودکانی که از این ماده غذایی استفاده نکردند، رشد عقلی بهتری داشته اند.
کولین و DHA) اسیدچرب امگا ۳ که در شکلدهی ساختار مغز اثرگذارند، میتوانند در رشد و عملکرد مغز نوزاد نقشی اساسی داشته باشند.
استفاده از کفشهای پاشنه بلند نامناسب مشکلاتی همچون دیسک کمر، سیاتیک، گردن درد، شانه درد، آرتروز را به همراه خواهد داشت؛ همچنین به دلیل بلند بودن پاشنه کفش، قوس کمر زیاد شده و فرد به گردن قویی دچار میشود؛ این عارضه، اعصاب گردنی را هم تحت تاثیر قرار میدهد که بی حوصلگی و سردرد از جمله آثار تحریک اعصاب گردنی است.
به ورزشکارانی که قصد دارند عضلات خوبی داشته باشند توصیه میشود آب را به همراه کمی نمک بنوشند؛ نمک موجب جذب بهتر آب در بدن میشود و از دفع آب به همراه ویتامینهای مورد نیاز بدن جلوگیری میکند.
همچنین نمک در مقایسه با کراتین، عملکرد عضلانی را بهتر میکند؛ تنها باید به خاطر داشت که بدن انسان قادر به ذخیره سازی سدیم در عضلات نیست، بنابراین باید هر روز میزان کمی از نمک را تا ۲۰۰۰ میلیگرم دریافت کرد؛ که برای بیماران قلبی این میزان کمتر خواهد بود.
توجه داشته باشید که این توصیهها تنها برای کسانی است که روزانه تمرینات بدنسازی انجام میدهند.
دردهای شکمی از مهمترین نشانههای بروز زخم معده است؛ با این حال زخم معده نشانههای دیگری نیز دارد.
استفراغ مداوم، کاهش وزن شدید، وجود سوهاضمه، خونریزیهای گوارشی، وجود زردی، سابقه فامیلی در ابتلا به سرطانهای گوارشی و احساس گیر کردن غذا از نشانههای دیگر زخم معده است.
در طب اسلامی، نوشیدن آب در میان غذا توصیه نمیشود؛ در حدیثی از امام رضا آمده است: آنان که نمیخواهند از درد معده در رنج و عذاب باشند میان غذا آب ننوشند؛ نوشیدن آب در میان غذا بدن را رطوبی مزاج و معده را ضعیف میکند و سوءهاضمه میآورد.
یافتههای جدید پزشکی هم نشان میدهد نوشیدن مایعات همراه غذا به افزایش حجم معده منجر شده و فشار زیادی را به آن وارد میکند؛ در حقیقت نوشیدن آب با معده همان کاری را میکند که یک وعده بسیار حجیم غذایی خواهد کرد که ایجاد اختلال در هضم غذا و احساس نفخ از پیامدهای آن است.
انتهای پیام/